Göteborg


Idag har jag sett bilder från Göteborg. Jag har läst bloggar om Göteborg. Jag har tänkt på Göteborg. Och jag känner absolut ingenting. Tomt. Känslolöst.


Nej.

Tenta


In case you were wondering:
* Bungy jump var läskigt, kul och nervkittlande. Hade kanske gjort om det. Kanske.
* Indien-intervjun gick okej. Är nöjd med helheten av min ansökan. Om 1½ vecka får jag veta om jag fått en plats.



För övrigt har tiden gått åt till att tokplugga inför en jättetenta. Patofysiologi, dvs. vad som händer i kroppen när den är sjuk samt vad man ska göra åt det. Så misstänker ni att ni råkat ut för njur- eller gallsten, magsår, tarmvred, stroke, hjärtinfarkt, kärlkramp, astma, KOL, diabetes eller förstorad prosata, så kan jag kanske komma med några kloka råd om vad du ni ska göra :)
  
Åtta dagar innan tentan började jag och två tjejkompisar att plugga ordentligt inför tentan. Sedan dess har vi suttit mellan 6-10 timmar varenda dag, nött och nött och nött. Det har varit kul, dels att plugga tillsammans, men också för att det är ett kul och intressant ämne - men nu är det väldigt skönt att det äntligen är över. Jag hoppas verkligen att jag klarade den. Vet inte vad jag skulle kunna ha gjort annorlunda i pluggteknik annars.

Efter tentan gick vi till Restaurang Syster&Bror och tog ett efter-tentan-glas. Sedan gick Emilie, Malene och jag till frisören. På kvällen satt vi hemma hos mig och Olle, åt tacos, tittade på idol, spelade pingis, drack vin, la ansiktsmasker och bastade. (Olle ville ingen ansiktsmask ha och hoppade även bastun. Konstig kille.) Men för oss pluggtokiga tjejer var det en skön och mysig avrunding på en krävande vecka.

Idag tog jag med Olle till Långängens gård på Lidingö. Otroligt vackert! Vi åt lunch i sommarvärmen och promenerade bland skog och ängar. Ikväll ska vi på bio, Flicka som lekte med elden. Och i morgon ska vi båda jobba. Livet leker :)

 Se hela bilden Se hela bilden 

VFU i Indien?

Praktik i Indien skulle väl vara en spännande erfarenhet att få uppleva?
En chans finns att åka i februari/mars 2010. Fyra platser finns tillgängliga för cirka 70 studenter.
En ansökan på engelska är inlämnad sedan ett par veckor tillbaka. En ansökan som handlade om förväntingar, tidigare erfarenheter, målsättningar samt vad man har gjort för skolan, dvs. om jag bidragit till att förbättra kvaliteten, ryktet och/eller miljön på skolan?

Klockan två ska jag på intervju. Vi är 15 stycken som har sökt platserna. Alla är kallade till intervju, som också hålls på engelska. Jag tror det kommer gå bra, men har inte allt för höga förväntningar. Däremot har jag enorma förhoppningar - Jag vill åka!!


Lysekil sommaren 09


RSS 2.0